Kinek ajánlott a képzés?

Ha a jóga elkötelezett gyakorlója vagy és szeretnéd másokkal is megismertetni a jóga tradicionális eszköztárát, valamint fontosnak tartod, hogy segíts másoknak, ez a képzés Neked szól. Szeretettel várunk a képzésen akkor is, ha szeretnéd elmélyíteni a jóga világában eddig megszerzett tudásodat, tapasztalataidat.

Kezdési időpont : 2024.01.13

certificate jógaoktató képzés szeged

Mi az a Hatha jóga?

A hatha jóga az egyensúly és a harmónia megteremtését tűzi ki célul, gyakorlásán keresztül tökéletes egészség érhető el, fizikai, érzelmi, szellemi és spirituális egységben. A gyakorlatok rendszeres végzése fellazítja az izomrendszert, az ízületek és gerinc merevségeit, helyreállítja és serkenti a vérkeringést, regeneráló, revitalizáló hatású.

Kifinomult hatásai elősegítik az energiák szabad áramlását. Tradicionálisan a Hatha Jóga egy teljes rendszer, amelynek részét képezik a testgyakorlatok (ászana), a légzőgyakorlatok (pránajáma), valamint a testre és az elmére vonatkozó tisztító eljárások (satkarma). Ezek azok az eszközök, melyek előkészítik a jóga magasabb szintjeit (mint pl. a meditáció).

jógaoktató képzés szeged

Szeretnénk olyan oktatókat képezni, akik megértik a mozgás alapjait és képessé válnak biztonságos, fokozatosságra épülő jógaórákat levezetni. A gyakorlati vizsgánkon saját óratervvel kell készülni.

Nagy hangsúlyt fektetünk a jóga irányzataira, a jóga filozófiára, az alapvető jóga írásokra, melyek segítségével átfogó képet nyújtunk arról a szellemi háttérről, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a jóga komplex eszköztárát érteni, gyakorolni, és másoknak átadni/tanítani tudják a képzésen résztvevők.

Igyekszünk felkészíteni a leendő jógaoktatókat arra is, hogy versenyképes tudást szerezzenek arról, hogy jógaoktatóként fő-vagy mellékállásban hogyan tudnak majd dolgozni, hogyan tudják megállni a helyüket a munka világában.

Az oktatás időpontjai

A tanfolyamot minden év januárjában indítjuk, aminek a hossza három hónap, az oktatás heti egy alkalommal vasárnap vagy szombaton, 9:00 órától 15:00-ig tart.

2024-es tanfolyam időpontjai:

Záróvizsga és tervezett befejezés ÁPRILIS VÉGE! (a változtatás jogát fenntartjuk)

TELEFONOS ÉRDEKLŐDÉS: +36308486484

jógaoktató képzés szeged

Oklevelet kapok?

Igen. A Devá Yoga Studio és a JoVe Jógaiskola szervezésében ezen a 200 órás képzésen a YOGA ALLIANCE INTERNATIONAL által regisztrált oklevelet is megszerezhetsz.

Lényeges, hogy ezt a nemzetközi képesítést világszerte elfogadják, bárhol is szeretnéd a jövőben kamatoztatni tudásodat. A nemzetközi regisztrációs díj nincs benne a tanfolyam árában sikeres vizsga után igénylehető.

FAR

A tanfolyam a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben (FAR) bejelentett felnőttképzési tevékenység. Az erről szóló tanúsítvány kérése opcionális. Nemzetközi oklevél igénylése egyénileg bírálandó el.

A tanfolyam FAR-kódja: AHK/1/2024-YAI

A képzés felépítése

Összesen 160 órányi oktatásból áll a kurzus, melyet kiegészítünk egyéni óratartási lehetőségekkel és hospitálással.

A tananyag összetétele:

Érintett témák :

Ajánlások

"Szerencsések vagyunk itt Szegeden, sok jó jóga oktató van a városban és sok színvonalas terem nyílt az utóbbi időben. Számomra viszont az igazi, nagybetűs Jógát Detti jelenti. Ha egy szóval kellene őt leírni, akkor azt mondanám, hogy Tanító. Ha többel, akkor azt, hogy hiteles, melegszívű, mélyérzésű, türelmes, tapasztalt, fáradhatatlan, örök optimista. Kiss Melinda

A képzés segített megértenem a jóga gyakorlásának fizikai és szellemi alapjait, ami megnyitotta az utat az önmagamhoz való kapcsolódáshoz. Azóta sokkal mélyebben tudom átélni a jóga gyakorlásokat, testi és lelki síkon is. Dr.Herczeg Ágnes

“Beatrix jóga iránti szeretete és elkötelezettsége mindig nagyon lelkesítő számomra, lendülete és lelkiismerete pedig csodálatos. Abszolút érződik, hogy flow-ban és szívvel-lélekkel műveli azt, amit tanít. Nagy örömmel vettem részt a Hatha jóga oktató képzésen, ami elindított azon az úton, amelyen ma is járok. Hálás vagyok érte, köszönöm!!!

Oktatók

Kulacsik Bernadett

Jógaoktató

Devá Yoga Studio alapító

Kulacsik Tamás

Jógaoktató

Devá Yoga Studio alapító

Puskás Beatrix

Hatha jógaoktató

Szanátana Dharma alapító

Hódi Lilla

Hatha jóga

Gyakorlati oktató

Helyszín

Az oktatás helyszíne: Devá Yoga Studio, 6721 Szeged Szeged Kölcsey utca 13

A képzés díja

A képzés teljes dija 290.000 Ft, a helyedet 50.000 Ft-os előleg befizetésével tudod biztosítani. Részletfizetésre van lehetőség. Részletfizetés maximum 2 részletben, regisztrációs előleg befizetésével : 50.000 Ft

Kérjük az előleg utalása előtt olvassátok el az Általános Szerződési Feltételeket.

EARLY BIRD kedvezményre van lehetőség minden tanfolyam kezdési időpontja előtt. Kedvezméyes ÁR : 265.000 Ft! EARLY BIRD kedvezmény befizetésének határideje: november 30.

A tanfolyamon részvevők a hospitálás alatt 10% kedvezménnyel tudják látogatni az óráinkat a DEVÁ YOGA STUDIO Jógastúdióiban.

Banki adatok az utaláshoz

Részletekért kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Maximum létszám

15 fő, a résztvevőknek jelentkezési sorrendben tudunk helyet biztosítani.

Jelentkezés jelenleg lezárult